🇳🇱 Wie ben ik

Waar kom ik vandaan

Geboren ben ik in Brandlecht, tussen Bad Bentheim en Nordhorn. Vanaf mijn jonge jaren was ik actief bij het openluchttheater, de ‘Freilichtbühne’,  in Bad Bentheim. Daarmee is Bad Bentheim altijd een thuishaven voor me geweest. Hoewel ik eigenlijk achter de schermen wilde werken, belande ik uiteindelijk toch op het podium. 

Na vele jaren voor- en achter de schermen te hebben gewerkt heb ik in 2010 de theatergroep ‘Young Boulevard’ opgericht. Met deze groep hebben we tot 2018 in Bad Bentheim en omgeving jaarlijks een comedie opgevoerd. In 2013 en 2015 hebben we hiermee zelfs een internationale prijs gewonnen.

Bad Bentheim is voor mij altijd een thuis geweest, in ieder opzicht. Ik heb me hier altijd enorm op mijn plek gevoeld. 

Beroep

Tot vandaag de dag werk ik bij een internationaal technologie-concern als Sales Manager en ben leidinggevende van mijn afdeling. Om hier te komen heb ik verschillende posities binnen dit bedrijf vervuld, teams opgebouwd en geleid. Hier heb ik geleerd strategieën te ontwikkelen en om te zetten. Ik kom dus niet uit de ambtenarij, maar uit het dynamische bedrijfsleven. 

Familie

Sinds 2017 woon ik samen met mijn vrouw Katharina in Bad Bentheim. 2019 Zijn we in het museum aan de Herrenberg getrouwd. Katharina vult mij goed aan en is mijn steun en toeverlaat. Katharina werkt als ambtenaar voor het Landkreis Steinfurt. Zij heeft daar een grote vakkennis op het gebied van gemeentelijke- en openbare besturen opgebouwd. Wanneer zij haar leven met mij wil delen, dan kan een goede samenwerking met de ambtenaren van Bad Bentheim toch niets meer in de weg staan?

Vrije tijd

… Nou ja, wat ervan overblijft. 

Natuurlijk investeer ik al erg veel vrije tijd in de politiek van Bad Bentheim. Daarnaast zet ik me zo vaak als het gaat in voor een aantal natuurprojecten, zoals bijvoorbeeld de Bentheimer wijnberg. 

Het liefst heb ik een gezellige avond met vrienden, met lekker eten en goede gesprekken. Af en toe vind je mij op de golfclub, waar ik probeer mijn hoofd weer een beetje leeg te krijgen. Het zal, vrees ik, met dit tempo nog een lange weg zijn, voordat ik een goede golfspeler ben.En heel af en toe pak ik nog mijn saxofoon uit om te kijken of ik er nog een deuntje uit kan krijgen.

Een sterk team

In de laatste jaren hebben we met de FDP Bad Bentheim een fantastisch team opgebouwd. We zijn inhoudelijk sterk en hebben als team vooral ook veel plezier met elkaar. We zijn zo’n ingespeeld team dat we ons af en toe als een klas op schoolreis voelen. Ik geloof dat plezier bij ons allemaal de belangrijkste drijfveer is. 

Zonder de inzet van dit team zou de FDP in Bad Bentheim als kleine partij niet zo veel hebben kunnen bereiken. Ik verheug me er dan ook nu al op met deze fijne collega’s als gemeenteraadsleden mijn functie als burgemeester te kunnen vervullen.

Kommentare sind geschlossen.